tisdag 7 januari 2014

Ho ho!?

Ho hooooo! Var är ni? Vad tyst det är i huset, tyst i huset! Ingen sova, släcka äro ljusen! Ho hooo! Ja just ja, Torbjörn och Malin skulle ju börja jobba idag, då är det ju fritt fram att göra vad jag känner för. Hum kanske ska jag trassla till garnerna, eller jaga mössen eller... jag vet! Hälsa på flodhästen!  Flodhästen har för tillfället mutat in revir på köksbordet (han gillar att knapra i sig brödsmulor och annat gott när ingen ser på) och så har han fått för sig att han måste hålla koll på råttorna så att de inte hittar på den massa hyss. Det kanske är tur det. Ja att han håller koll på dem alltså. Ingen vet vad de skulle kunna hitta på för tok om inte flodhästen var där och styrde upp saker och ting.

Flax, flax, flax...duns.

Jaha du flodhästen, har du några sparade brödkanter  till mig? Ho hoooo?

Tänk det hade han och dom delade vi på. Vi hade riktigt trevligt där vi satt på bordskanten och knaprade på varsin ände och kollade att råttorna skötte sig när de vattnade blommorna.

Sent omsider kom de där människorna hem men då hade jag redan flaxar tillbaka till min plats på byrån. Där sitter jag bra och har full koll på allt som händer i huset.

Ja, god natt då och sov så gott, själv ska jag ut och jaga lite...

2 kommentarer:

  1. Aww vad söta ni är flodhästen och Orvar Uggla! Kram Ulrica

    SvaraRadera